i'm still holding on

imorse när jag vaknade så hade jag mäkta huvudvärken. och jag kände att jag verkligen inte skulle klara av skolan. så jag somnade om och vaknade klockan tolv. då hade min huvudvärk nästan gott över helt. så då bestämde jag och nadja oss för att fara ned på stan, så vi tog bussen. och där satt pedro, ronja och lovisa. dom skulle hem till ronja och fika. när jag och nadja kom ned på stan gick vi och åt nästan på direkten. barnbox på frasses vafan. men sedan så dissade hon mig. men jag hittade tess och fredrika. så jag gick med dom en stund eller mästadels gick jag med fredrika för att tess gick efter en liten stund. jag och fredrika hittade sanni med hennes kompis på en skoaffär. så där hamnade vi och pratade med dom. dom är så trevliga så. :), sen lämnade vi dom och gick till biblan istället. dom har gjort om på ungdomsavdelningen. jag blev typ rädd. sen kom frida dit och vi skulle föjla med dom någonstans. men jag skulle träffa elle då så jag lämnade dom och gick till vf. elle och niklas hade vunnit hockeybiljetter så dom skulle gå dit för att hämta dom. sen for vi hem till pappa. sen tog vi med amanda och for för att äta pizza. vi for till rhodos i sagagallerian. jag tog en inbakad med kebab. gaalet god varen. sen for vi hem där vi bestämde att jag och amande skulle följa med dom på hockyn. löven vann med 2-1. jag trodde att dom skulle vinna med 3-1 och om dom hade gjort det skulle elle ha bjudit mig på dricka imorgon.

^ ^ ^

inatt kunde jag inte soova. jag hade as ont i huvudet. jag somnade vid fem-sex så när jag vaknade vid åtta så kände jag att jag verkligen inte skulle orka med skola. eller det var inte precis skola, jag skulle på amor greejs. sen när jag smsat pedro och sagt att jag inte skulle komma så somnade jag igen och vaknade vid elva. och då mådde jag bra igen. jag gick till skolan vid ett för att repa med loviisa, olivia och hanna. (anders var också dära). vi repade tills typ halv tre. och det gick ganska bra faktist. om ni undrar vad vi repar till så äre julkul. men iallafall så kom jag hem till nadja för att byta om och sedan fara till stan. där jag mötte olivia. hon och jag gick runt en massa tills typ sex, då kom hanna och olivia for.  hanna och jag satt på mc ett tag sen gick vi å proova kläder. sen gick vi till dansen. men sedan när vi skulle ta bussen hem så hade dom ställt in alla bussar. så det gick åt helvete men som tur va så kom hannas pappa och skutsa hem oss. sen kom jag hem till nadja och där var elin så då såg vi på film. Mamma mia. (;

imorgon ska jag sitta barnvakt till amanda typ hela dagen, alltså efterskolan. sen på lördag ska vi typ se skräckfilmer hos hanna. och på söndag vet jag iinte :)



sometimes we fall, but it's okay.

when i fall so fast that i can hardly see.
i want you to be there with me.
by my side thrue these hard times,
so i can forget what i left behind.

friday

igår hade jag dans. lovisa satt och kolla på och efteråt bakade vi kladdkaka. men den var inte ens kladdig :(, det är dansuppvisning snart. vi ska vara eldflugor tror jag. är inte helt säker. dansen är enkel, jätte enkel. men en sak är lite svårt. vi ska göra bakåt kullebyttor. ye, jag kan inte så det är köört.

men nu sitter jag iallafall och bleker håret.
hehehe

p.s elle är bääst.


12.20

hejsan hejsan, gårdagen spenderade jag med lovisa. vi gick till willy's och köpte pepparkaksdeg och formar. sen gick vi hem till hon och gjorde dom, vi hade äkta julstämning. vi tände ljus och lyssnade på julmusik. pepparkakorna blev jättegoda. och jättemånga. det slutade iallafall med att jag sov hos henne. så att vi kunde plugga so.

igår hade vi no prov, det gick ganska bra, tror jag. jag skrev iallafall på allt.
sen idag hade vi so prov, det gick inte så bra, eller nästan. säkert iallafall G.


löördag

helgen blev den roligaste på länge, i fredags var jag ju hemma hos olivia, och igår var jag, lovisa, anders, ronja, dennis, hanna, olivia, pedro, kajsa hemma hos min syster. my och sanni kom förbi en snabbis också. lätt superkul. [:

finally

igårkväll mötte jag olivia på centrum, sen gick vi runt ett tag innan vi gick hem till henne. sen så satt vi hemma hos hon och gjorde lite allademöjliga saker. idag ska jag kanske raka håret. en bit på sidan alltså. det beror på om olivias mamma kommer hem och har lust. så, vi får väll se vad som händer. jag hoppas att hon gör det. sen ikväll så blir det ronja, olivia, lovisa, anders, dennis och hanna.  ;*

   SÖÖÖÖÖÖT <

hej losers.

mycket har hänt på sista tiden, ehm orkar inte skriva nåt typ. idag var vi lediga. jagh spenderade morgonen med lovisa eftersom att hon sov hos mig, sen tog jag bussen med nadja till elle. sen gick vi ner på stan och tog bussen hem, sen kom dennis och jakob förbi en stund. sen lämnade dom mig så jag och nadja gick till mamma och åt pizza. najs ye, hejdå.

come on, tell me.

i fredags så satt jag barnvakt till min urgulliga syster. allt gick helbra, hon gick och la sig tidigt och somnade snabbt. sen i lördags så satt jag barnvakt en stund på morgonen. sen på kvällen tog jag bussen till willys och mötte anders, lovisa och dennis. först så var vi ute ett tag och lekte lite. sen så gick vi hem till lovisa. och där såg vi typ på tv och pratade. sen gick anders och dennis hem. sen satte jag och lovisa på en film, Secret Window. sen gick vi och la oss. sen när vi vaknade gjorde vi frukost och åt tillochmed tårta. sen såg vi en till film, Black Christmas. vi satt och pratade en stund och sen gick vi hem till mig för att hämta reklamen som vi sen delade ut. vi gick till willys och köpte pizza, sen hem till mig igen. såg två och en halv film. först the girel next door. men den hackade så mycket så att vi bytte till gotika. och sen flight 93. :]

tillbaka.

stockholm var najs. hade jätte kul, jag shoppade massor. vi tog ju tåget i måndags vid åtta på kvällen. vi kom fram i sthlm vid sju på tisdags morgonen. vi gick direkt till hotellet och checkade in, när vi kom in i rummet gick vi direkt och la oss. sov en stund. tills klockan nio-tio. sen  gick vi ner och åt frukost. sen gjorde vi oss iordning. sen drog vi ner på "stan" drottninggatan. där fanns det affärer. och inte lite heller. där gick vi hela den dagen. men sen vid halv fem-fem så for vi till svt och såg på inspelningen av extraextra. det var massa roligt. (så kolla på trean på lördag 22.30). sen åt vi middag och sen gick vi hem och sov, vi somnade typ nio. eftersom att ingen hade sovit på tåget (förutom nadja). på onsdagen tog vi tunnelbana till något ställe nere vid gamlastan. sen gick vi runt på gamlastan och tittade runt i affärer. sen vandrade vi upp  genom drottninggatan igen, och sen ner till centrum. åt middag sen inget mer. sen igår så gick vi drottninggatan igen och lite till. och shoppade det sista. sen tog vi tåget tolv över åtta. och sen så kom vi hem nyss. jag gick till pappa på direkten, hans helg i helgen. xd.






det jag köpte var;

knästrumpor, två kjolar, tre t-shirtar, ett par svart jeans, två tavlor, prestent åt elle, amanda, olivia, benny och linnea, en fall out boy t-shirt, två tights, en röd eyeliner, hårfärg (rosa och lila), en kofta med döskallar, en ryggsäck, ett bälte, en tokiohotel slips, skosnören, hänglslen, och säkert en massa mer saker som jag glöömt xdxd.


sthlm here i come.

ja, snart så bär det av. jag, benny, mamma och nadja ska till sthlm. vi far ikv vid åtta. och kommer fem på fredag vid åtta på morgonen. det är naaajs. jag ska SHOPPA. k0ling jao. smsa mig. LOL. HEJJDÅ xd-

this is halloween, everybody make a sceen.

BU. gårdagen blev ju inte riktigt som planerad, jag skulle ju ut i olivias stuga. men så blev det inte, istället så var jag med lovisa, dennis och aanders. vi hade det mys hemma hos lovisa. sen typ ja, hejdå.



min mobil är söönder,
men jag har lånat bennys,
den är gammal och nokia,
lol på allt ba; TJAAAAAA.

+ att jag kanske har tappat bort min kaamera :(.



RSS 2.0